Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Boxmeer logo

Ontstoppen

WC verstopt Boxmeer

Wij verhelpen jouw wc verstopping

BOXMEER

WC verstopt Boxmeer?

WC verstopt Boxmeer? Een wc ontstoppen is iets wat veel mensen een vervelende klus vinden. Toch is het helaas zo dat je er niet aan ontkomt wanneer je last hebt van een verstopte wc. Er kan een flinke stank hangen en vraagt ook nog eens om een grote schoonmaak.

Er zijn een aantal manieren waarmee je zelf de wc kan ontstoppen. Wij geven je een aantal tips die je helpen bij je poging om je verstopping te verhelpen.

WC verstopt Boxmeer maar laat je liever je wc ontstoppen door een expert? Bel dan nu vrijblijvend met 0485 201 713 om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

3 maanden garantie

Is de wc opnieuw verstopt? Dan komen we de wc verstopping gratis verhelpen.

Voorbereiding

WC ontstoppen: voor het ontstoppen

Omdat het ontstoppen van de wc een klusje is waar je liever geen rommel aan overhoudt, is het belangrijk dat je er voor zorgt dat je de vloer en eventueel de muren rondom de wc bedekt

Hiermee zorg je er voor dat er geen vieze spetters op de vloer en muren komen en bespaar je jezelf een hoop schoonmaakwerk.

Ontstoppen Boxmeer logo
Loodgieter ontstoppen Boxmeer afvoer

Oorzaak

vaststellen oorzaak wc verstopping

Voordat je begint met het ontstoppen is het belangrijk om erachter te komen wat de oorzaak is van de verstopping van je WC. In de meeste gevallen is het zo dat een voorwerp de verstopping veroorzaakt.

Wanneer je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt, kan het zijn dat er een luier of speelgoed in de WC is gevallen. Dit spoel je niet zomaar weg en heeft dus een aanpak nodig die de verstopping naar boven brengt.

Is het iets dat flexibel is zoals vet of papier? Dan bestaat de kans dat je dit geforceerd kan doorspoelen om op die manier de verstopping op te lossen.

Bel voor onze spoedservice bij WC verstoppingen direct de experts van Ontstoppen Boxmeer via 0485 201 713.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verhelpen

Kan je de WC verstopping zien? Dan is de verstopping relatief makkelijk op te lossen doordat je zelf bij de verstopping kan komen.

Meestal ligt datgene wat de oorzaak is van de verstopping bij de kronkel in de WC afvoer. In zo’n situatie hoef je alleen maar er voor te zorgen dat je een stel rubberen handschoenen aantrekt en de WC verstopping met de hand wegpakt. Zo kun je bijvoorbeeld papier uit elkaar scheuren zodat het vervolgens eenvoudig kan worden doorgespoeld.

Is het een groter voorwerp zoals een toiletrol? Haal het er dan uit, gooi het in de prullenbak, en spoel de WC vervolgens door.

Lukt het niet? Bel dan direct met onze spoedservice via 0485 201 713. Binnen een uur staat Ontstoppingsdienst Boxmeer voor voor je klaar.

Ontstoppen afvoer Boxmeer
Ontstoppingsdienst Boxmeer

Afwasmiddel

WC verstopping verwijderen met afwasmiddel en warm water

Wanneer de verstopping in de WC niet zichtbaar is maar je het vermoeden hebt dat deze door vet of papier veroorzaakt is. Kan je deze oplossingen proberen te verhelpen door middel van afwasmiddel en warm water. Dit is een goedkope maar toch effectieve manier voor ontstoppen van het toilet. let er op dat het water niet kookt, want kokend water kan er voor zorgen dat het porselein van de WC breekt.

Allereerst is het verstandig dat je er voor zorgt dat je de vloer en eventueel de muren rondom de WC bedekt hebt zodat hier geen rommel op kan komen. Pak vervolgens een emmer die je vult met warm water. Spuit een hoeveelheid van twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet en gooi daarna het warme water uit de emmer van een meter hoogte in de WC, door deze hoogte en hoeveelheid water ontstaat er extra druk die helpt bij het verhelpen van de verstopping.

Laat je de verstopping liever oplossen door een expert? Bel dan nu vrijblijvend met Ontstoppen Boxmeer via 0485 201 713 om te kijken hoe wij je het best kunnen helpen.

WC ontstopper

Ontstoppen met de plopper

Krijg je de verstopping niet los met een rubberen handschoen en is het wasmiddel met lauw water ook niet effectief?

Gebruik dan een plopper. Hou het rubber eerst even onder de warme kraan, hiermee zorg je er voor dat het rubber flexibel wordt en sluit de plopper beter af.

Vervolgens zet je de plopper op de hals waarbij het belangrijk is dat de plopper de leiding volledig afdekt. Door de plopper snel naar je toe te trekken creëer je zuigkracht die er voor zorgt dat de verstopping wordt losgetrokken. Doe dit een aantal keer totdat de verstopping naar boven is gekomen

Belangrijk: druk de ontstopper voorzichtig tegen de leiding aan. Wanneer je te hard drukt raakt de WC nog erger verstopt. Het gaat namelijk vooral om het terugtrekken van de verstopping.

Ontstoppen Boxmeer Leiding
WC verstopt Boxmeer

Verstoppingsveer

vermijd de ontstoppingsveer

Vermijd het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verwijderen.

Lukt het niet om met bovenstaande methoden de verstopping van je WC op te lossen? Dan is ons advies om het gebruik van de ontstoppingsveer toch te vermijden.

Het is namelijk zo dat het gebruik van een ontstoppingsveer veel risico’s met zich meebrengt doordat deze vast kan komen te zitten en daarnaast veel schade aan leidingen kan veroorzaken.

Bel snel met de experts van Ontstoppen Boxmeer via 0485 201 713 om te kijken naar de beste oplossing voor je WC verstopping.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Heb je de bovenstaande methoden allemaal uitgeprobeerd maar hebben deze de verstopping niet verholpen? Dan is het goed om hulp in te schakelen van onze experts. Ontstoppen Boxmeer heeft ervaren loodgieters die je verstopping kunnen verhelpen.

Onze rioolspecialisten beschikken tot de meest effectieve middelen en kennis om de oorzaak van een verstopping te achterhalen en efficiënt te verhelpen. Ook kunnen wij de staat van het riool controleren en preventief onderhouden.

Wij zorgen ervoor dat de verstopping snel wordt opgelost zodat je ook snel weer gebruik kan maken van je WC.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0485 201 713 voor een afspraak of voor extra informatie. Onze experts staan voor je klaar en lossen de verstopping snel en vakkundig voor je op!

Partners: Roof Restoration Mornington Peninsulaelectrician Waco TX.

Graven riool Boxmeer

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-boxmeer

WC verstopt

WC verstopt Boxmeer

Last van een verstopte WC in Boxmeer? onze experts komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Bel en maak direct een afspraak!

loodgieter-boxmeer-ontstopping

Afvoer verstopt

Een verstopte gootsteen in Boxmeer? Maak direct een afspraak, zodat wij de gootsteen snel en vakkundig kunnen ontstoppen.

loodgieter-in-boxmeer-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Boxmeer

Riool inspectie in Boxmeer nodig? Voorkom een verstopping en maak direct een afspraak. Dan verhelpen wij snel de beginnende verstopping.

loodgieter-boxmeer-verstopping

Riool verstopt

Last van een verstopt riool? Bel dan snel naar onze experts in Boxmeer. Wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Boxmeer Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Een verstopt doucheputje? Ontstoppingsdienst Boxmeer heeft hier handige tips om de verstopping te verhelpen.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

020 290 3889

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Boxmeer

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Boxmeer