Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Boxmeer logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Boxmeer

Wij verhelpen jouw riool verstopping

BOXMEER

Riool ontstoppen Boxmeer?

Riool ontstoppen Boxmeer? Bij bepaalde verstoppingen is het het snelst is om dit zelf te doen zodat je snel weer gebruik kan maken van bijvoorbeeld douche en toilet. Ook zorg je er hiermee voor dat er zich stankoverlast kan ontwikkelen in huis. Maar dan is vanzelfsprekend de vraag: hoe vind ik die verstopping en hoe los ik de verstopping op?

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Bel vrijblijvend met 0485 201 713 om te kijken hoe we jou kunnen helpen. De experts van Ontstoppen Boxmeer staan voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Riool verstopping opsporen

Om jouw verstopte riolering te kunnen ontstoppen is het belangrijk om eerst de locatie van de verstopping te vinden.

Een verstopping kun je herkennen aan dat het water in je gootsteen en toilet niet goed wegspoelt. Of aan een borrelend geluid uit de leidingen. Dit zijn voorbeelden van een verstopping in de riolering. In dat geval is het beter om een ervaren ontstoppingsbedrijf in te schakelen zoals Ontstoppen Boxmeer.

Het kan ook zijn dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. In dit geval blijft er bijvoorbeeld alleen water in de douchebak staan of spoelt het water in de wasbak niet goed weg. de verstoppingen in de badkamer worden vaak veroorzaakt door haren, zeep- en vetresten. De ophoping van deze resten vindt plaats achter de sifon en de afvoer, wat er vervolgens voor zorgt dat het riool verstopt raakt.

Om te achterhalen waar de rioolverstopping zich bevindt, kan je het beste de rioolaansluitingen allemaal een keer doorspoelen. Dit kan je onder anderen doen door in elke aansluiting een emmer water te gieten. wanneer de afvoeraansluiting niet verstopt is zal er hierdoor een waterkolk ontstaan. Als er toch een verstopping blijkt te zitten, wat is dan de beste manier om deze te verhelpen? Wij geven jou een aantal tips hoe jij een effectieve poging kan doen om de verstopping op te lossen. Wil je tijd besparen en er zeker van zijn dat de oplossing professioneel wordt aangepakt?

Bel dan snel met 0485 201 713 om jouw klus te bespreken. Ontstoppingsdienst Boxmeer komt graag jouw riool ontstoppen!

Ontstoppen Boxmeer logo
Loodgieter ontstoppen Boxmeer afvoer

Hogedruk

met een hogedrukreiniger het RIOOL ONTSTOPPEN

Het gebruik van een hogedrukreiniger is een mogelijkheid om het riool te ontstoppen. Het is hierbij wel belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat zodat je voorkomt dat de ruimte overstroomt met water.

allereerst plaats je het uiteinde van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk in de afvoer om deze vervolgens voor ongeveer 3 minuten grondig door te spuiten.

Het ontstoppen met een hogedrukreiniger is een van de meest krachtige methoden maar brengt hierdoor ook meer risico’s met zich mee.

Andere methoden zijn het gebruik van baking soda, een plopper of een ontstoppingsveer. om te verkomen dat je vloer of wanden door afvalwater worden aangetast is het beter om eerst een van deze methodes te proberen.

Bel voor spoedhulp bij verstoppingen of storingen snel met de experts van Ontstoppen Boxmeer via 0485 201 713.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Op het moment dat je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een ophoping van vuil , kan een ontstoppingsveer een goede oplossing zijn. Een ontstoppingsveer is zeer flexibel en kan je daardoor eenvoudig in de afvoer drukken. wanneer je de veer in de afvoer drukt zorg je ervoor dat het opgehoopte vuil los komt.

Wanneer dit gelukt is, kan het water weer wegspoelen naar het centrale riool. Om te voorkomen dat het vuil weer in de afvoer blijft plakken, is het belangrijk dat je direct na het gebruiken van de ontstoppingsveer door spoelt.

Voor een nog beter effect kan je het gebruik van de ontstoppingsveer combineren met baking soda.  De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste restjes loskomen in de afvoer. Hiermee zorg je er voor dat de riool ontstopping nog vollediger wordt aangepakt.

Heb je liever hulp van een rioolspecialist? Bel Ontstoppingsdienst Boxmeer op 0485 201 713. De experts van Ontstoppen Boxmeer lossen graag je rioolproblemen voor je op.

Ontstoppen afvoer Boxmeer
Ontstoppingsdienst Boxmeer

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Ook het gebruik van een plopper kan een effectieve methode zijn bij het riool ontstoppen. De plopper zorgt voor een drukverschil in de afvoer waarmee de verstopping los wordt getrokken. zet de plopper op de afvoer en zorg ervoor dat de afvoer volledig bedekt is. ga met de plopper een aantal keer op en neer en test vervolgens of het afval loskomt.

Het kan zijn dat het nodig is om een aantal keer te moeten ‘ploppen’ voordat het vuil goed is losgekomen. Ook hierbij is het belangrijk om de afvoer direct door te spoelen met water om te voorkomen dat het vuil opnieuw blijft plakken in de afvoer en zorgt soda dat de riool ontstopping nog vollediger is.

Wil je kijken wat onze rioolspecialisten voor jou kunnen beteken? Bel dan vrijblijvend met de experts van Ontstoppen Boxmeer om jouw klus te bespreken 0485 201 713.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Hoewel soda een goede aanvulling is op de andere methoden kan het ontstoppen met soda zelf ook een effectieve manier zijn om een verstopping te verhelpen. Schep de soda met een theelepel in de afvoer om het een daar een paar minuten zijn werk te laten doen.

Vervolgens spoel je de afvoer door met kokend water. Herhaal deze stappen een aantal keer voor het beste resultaat.

Soda is vanwege zijn ontvettende werking een effectief voor het gebruik bij het ontstoppen van een doucheput, gootsteen of wasbak. De soda zorgt ervoor dat zeepresten en haren makkelijk loslaten.

door deze eigenschap van soda zal de verstopping in veel gevallen verholpen zijn en kan het water weer goed doorstromen.

Is de verstopping te hardnekkig om verholpen te worden met soda? Bel dan snel met de rioolspecialisten van Riool ontstoppen Boxmeer 0485 201 713.

Ontstoppen Boxmeer Leiding
Riool ontstoppen Boxmeer graven

Middelen

Vermijd deze middelen

Hoewel er een divers aanbod is van riool ontstoppingsmiddelen. Zijn er middelen die veel schade kunnen aanrichten aan de afvoer. Zo kunnen chemicaliën zeer agressief zijn en hebben deze een bijtende werking die debinnenkant van je afvoer aantast.

Daarnaast veroorzaak je hiermee ernstige vervuiling van het water dat in het hoofdriool komt. Het gebruik van deze middelen wordt door ons dan ook sterk afgeraden.

Bel nu met Ontstoppen Boxmeer om jouw situatie te bespreken 0485 201 713.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

lukt het niet om je riool zelf te ontstoppen? Wij staan voor je klaar! Onze specialisten zijn zeer ervaren, beschikken over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en bieden 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen en storingen.

Wij rekenen geen voorrijkosten. Maak nu afspraak en wij zorgen voor een professionele rioolontstopping via 0485 201 713. Ontstoppingsdienst Boxmeer helpt je graag!

Graven riool Boxmeer

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-boxmeer

WC verstopt

Last van een verstopte WC in Boxmeer? onze experts komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Bel en maak direct een afspraak!

loodgieter-boxmeer-ontstopping

Afvoer verstopt

Een verstopte gootsteen in Boxmeer? Maak direct een afspraak, zodat wij de gootsteen snel en vakkundig kunnen ontstoppen.

loodgieter-in-boxmeer-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Boxmeer

Riool inspectie in Boxmeer nodig? Voorkom een verstopping en maak direct een afspraak. Dan verhelpen wij snel de beginnende verstopping.

loodgieter-boxmeer-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Boxmeer

Last van een verstopt riool? Bel dan snel naar onze experts in Boxmeer. Wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Boxmeer Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Een verstopt doucheputje? Ontstoppingsdienst Boxmeer heeft hier handige tips om de verstopping te verhelpen.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Boxmeer

De ervaren loodgieters van Riool Ontstoppen Boxmeer hebben de afgelopen jaren een hoop riool verstoppingen verholpen, kelders leeggepompt en verstopte WC’s gezien. We kunnen je helpen bij allerlei ontstoppingswerkzaamheden door onze unieke en krachtige pomp welke ruim 6300 liter per minuut weg kan wegpompen!

We zijn zelfverzekerd dat wij jouw verstopping correct kunnen oplossen en bieden daarom garantie op onze werkzaamheden. Op deze manier geniet je van echt vakmanschap.

Om te kijken wat de beste oplossing is kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via 0485 201 713.

Verstopping Boxmeer

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Boxmeer!

Riool Boxmeer

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Boxmeer Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben zeer goede ervaring met de spoedservice van Ontstoppen Boxmeer. Uitstekende kwaliteit en snel geholpen!

Jumbo Boxmeer

Er zijn bij ons verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van de oude riolering en verhelpen van stankoverlast. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk!

Olympia 1918 

Het vriendelijke personeel van Ontstoppen Boxmeer BV heeft ons goede service en kwaliteit geleverd.

Brandweer Kazerne Boxmeer

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

020 290 3889

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Boxmeer

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Boxmeer