Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Boxmeer logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Boxmeer

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

BOXMEER

Afvoer verstopt Boxmeer?

Is je afvoer verstopt en ben je op zoek naar een oplossing? Dan kunnen wij jou helpen. Ook laten we je zien welke methodes er zijn om dit soort problemen op te lossen.

Om duidelijkheid te krijgen over wat wel of niet werkt, staat er deze pagina uitgelegd welke oplossingen er zijn voor een verstopte afvoer. Met tips en bijbehorende uitleg vind je hier de beste manieren voor een succesvolle afvoer ontstopping.

Zijn de pogingen die je gedaan hebt om de verstopping proberen te verhelpen niet succesvol geweest? Schakel dan onze professionele rioolspecialisten in, onze specialisten zijn ervaren experts in het verhelpen van afvoer verstoppingen.

Op zoek naar een oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel met 0485 201 713 om te zien wat wij voor jou kunnen doen. Ontstoppen Boxmeer staat voor je klaar!

24/7 te bereiken

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij spoed.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn ervaren en gecertificeerde experts.

Wij rekenen Geen voorrijkosten

Wij zitten bij jou in de buurt en rekenen daarom geen voorrijkosten.

garantie voor een goed resultaat

Niet tevreden met het resultaat? Samen zoeken we de beste oplossing.

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Boxmeer

Is je afvoer verstopt en ben je op zoek naar een ontstoppingsdienst in Boxmeer? Onze vakmannen staan voor je klaar en helpen je graag met het oplossen van de problemen met je afvoer!

Wij hebben een passende aanpak voor ieder afvoerprobleem. Daarnaast geven we je ook handige tips en advies zodat je afvoer in een goede staat blijft.

Welk probleem je ook hebt met je afvoer, Ontstoppingsdienst Boxmeer staat voor je klaar. Bel ons snel via 0485 201 713 om te zien hoe wij je problemen voor je op kunnen lossen!

Ontstoppen Boxmeer logo
Loodgieter ontstoppen Boxmeer afvoer

Spoed

24/7 bereikbaar bij spoed!

Een slecht doorlopende afvoer wordt meestal veroorzaakt door een verstopping in de afvoer. Er zijn een aantal methoden die je kunnen helpen om zelf eenvoudig deze problemen op te lossen, zodat je je voorzieningen weer snel kan gebruiken.

Op deze pagina hebben we een aantal tips voor je neergezet die jou helpen bij het ontstoppen van je afvoer. Mocht het zo zijn dat je na het uitvoeren van deze methoden nog steeds een verstopte afvoer hebt is er waarschijnlijk meer aan de hand en is het verstandig om ons in te schakelen via 0485 201 713.

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Last van een geblokkeerde afvoer van elektrische apparaten zoals de wasmachine? Dan kan het zijn dat deze blokkade word veroorzaakt door vieze filters.

Vieze filters zijn makkelijk te reinigen in warm water met zeep. Wacht na het reinigen tot de filters droog zijn en plaats deze vervolgens weer terug. Als de oorzaak van de verstopping bij de filters lag is hiermee het probleem opgelost.

Ontstoppen afvoer Boxmeer
Afvoer verstopt Boxmeer

Sifon

Sifon legen

Meestal is een afvoer voorzien van een sifon. Wanneer de sifon vol zit met troep, kan het water er niet meer langs en zorgt dit voor een verstoppping.

Gelukkig is dit makkelijk op te lossen doordat je de kan losdraaien zodat je het vuil uit de sifon kan halen. Let er bij het losmaken van de sifon op, dat je er iets onder zet zodat het water en vuil kan worden opgevangen.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Loopt de afvoer slecht door? Dan kan het gebruik van baking soda hiervoor een goede oplossing zijn.

Meng de baking soda met wat water om het vervolgens in de afvoer te gieten. De soda heeft wat tijd nodig om zijn werk te kunnen doen, laat het daarom een tijdje inwerken.

Voor een nog sterker effect kun je de baking soda mengen met azijn. Hierdoor vergroot je de kans dat je afvoer weer goed door zal kunnen lopen.

Ontstoppen Boxmeer Leiding
Riool ontstoppen Boxmeer graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Het gebruik van de plopper kan een effectieve manier zijn voor het onstoppen van de afvoer.

Zet de plopper op de afvoer en zorg dat deze goed is afgesloten. Trek de plopper vervolgens naar je toe om datgene wat de verstopping veroorzaakt naar je toe te halen. Herhaal deze actie een aantal keer.

Heb je liever professionele hulp? Bel dan snel met Ontstoppen Boxmeer via 0485 201 713.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer kan een effectieve tool zijn om een afvoer te onstoppen. door zijn flexibiliteit is de veer wendbaar en dus ook goed te gebruiken bij bochten.

Let er bij bochten wel op dat, ondanks dat je wat extra zal moeten duwen en draaien, je niet te veel kracht zet. Je wil namelijk voorkomen dat je onnodige schade aanricht aan de afvoer.

Door deze veer met beleid in de afvoer te drukken en door middel van een draaiende beweging te duwen te trekken, zorg je er voor dat je de verstopping loswrikt.

Wanneer het loswrikken is gelukt is het belangrijk dat je ook voorzichtig de ontstoppingsveer weer terugtrekt om beschadigingen te voorkomen.

Laat je liever het liever door een professionial aanpakken? Bel ons dan snel via 0485 201 713.

Graven riool Boxmeer
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Achter een verstopte afvoer kunnen meerdere oorzaken liggen. Zo kan bijvoorbeeld afval, een tampon, een luier of een ander voorwerp de boosdoener zijn van de verstopping.

Verstoppingen kunnen ook veroorzaakt worden door breuken in de leiding. In het geval van een leidingbreuk wordt de verstopping vaak veroorzaakt door vuil dat zich ophoopt in de breuk.

Ook boomwortels die de leidingen binnendringen kunnen de oorzaak zijn van de verstopping. Ook bij oude leidingen komt dit vaker voor doordat deze buizen van ander materiaal zijn gemaakt .

Een slecht aangelegd riool kan er ook voor zorgen dat er problemen ontstaan met de riolering. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de buizen slecht op elkaar aansluiten. Al ligt de oorzaak van een slechte aansluiting ook wel eens bij een aardverschuiving. In zo’n geval komt er flink wat bij kijken om het probleem op te kunnen lossen.

Heb je last van een verstopping? Neem dan contact op met onze experts via 0485 201 713.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Door er voor te zorgen dat de afvoer in een goede staat blijft, kan je onnodige problemen in de toekomst voorkomen

Dit doe je onder anderen door er voor te zorgen dat je geen etensresten, frituurvet of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt.

Daarnaast kan je de riolering met regelmaat laten checken om beginnende problemen vroegtijdig te kunnen signaleren.

Met speciale meetapparatuur kunnen we de staat van de riolering controleren. Hierdoor zijn we er optijd bij als er zich een verstopping aan het ontwikkelen is, en kunnen we deze optijd aanpakken.

Voorkom onnodige problemen, bel vrijblijvend naar 0485 201 713 om te kijken wat wij voor jou kunnen doen.

Loodgieter Boxmeer Ontstoppen
WC ontstoppen Boxmeer

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer is vervelend en kan een hoop problemen veroorzaken. Wanneer je last hebt van een verstopping wil je dit het liefst snel oplossen.

Wanneer je contact met ons op neemt, staan wij zo snel mogelijk voor je klaar en zorgen wij ervoor dat we je problemen zo snel mogelijk oplossen.

De kosten die wij daarbij maken zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de kosten van gereedschap, een eventuele inspectie, reparaties, en het aantal arbeidsuren dat bij het verhelpen van het probleem worden gemaakt.

Hierin bieden wij een eerlijke prijs. En starten we pas met een klus na jouw goedkeuring, zodat je achteraf niet voor vervelende financiële verassingen komt te staan.

Onze vakmannen zorgen er voor dat ieder probleem zo efficiënt mogelijk wordt opgelost.

Wil je meer informatie ontvangen over hoe wij jou kunnen helpen? Bel dan ons dan vrijblijvend via 0485 201 713.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-boxmeer

WC verstopt

Last van een verstopte WC in Boxmeer? onze experts komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Bel en maak direct een afspraak!

loodgieter-boxmeer-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Boxmeer

Een verstopte gootsteen in Boxmeer? Maak direct een afspraak, zodat wij de gootsteen snel en vakkundig kunnen ontstoppen.

loodgieter-in-boxmeer-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Boxmeer

Riool inspectie in Boxmeer nodig? Voorkom een verstopping en maak direct een afspraak. Dan verhelpen wij snel de beginnende verstopping.

loodgieter-boxmeer-verstopping

Riool verstopt

Last van een verstopt riool? Bel dan snel naar onze experts in Boxmeer. Wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Boxmeer Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Een verstopt doucheputje? Ontstoppingsdienst Boxmeer heeft hier handige tips om de verstopping te verhelpen.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Boxmeer

Is je afvoer verstopt en ben je dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst in Boxmeer?

Onze loodgieter staat voor je klaar en zal alle rioleringsproblemen voor je aanpakken! Voor elk probleem zoekt hij eerst de oorzaak en lost die dan meteen op.

Heb je problemen met je afvoer? Neem snel contact met ons op zodat wij je spoedig kunnen helpen 0485 201 713.

Verstopping Boxmeer

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Boxmeer

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Boxmeer Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben zeer goede ervaring met de spoedservice van Ontstoppen Boxmeer. Uitstekende kwaliteit en snel geholpen!

Jumbo Boxmeer

Er zijn bij ons verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van de oude riolering en verhelpen van stankoverlast. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk!

Olympia 1918 

Het vriendelijke personeel van Ontstoppen Boxmeer BV heeft ons goede service en kwaliteit geleverd.

Brandweer Kazerne Boxmeer

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

020 290 3889

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Boxmeer

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Boxmeer